Bouwen is onze passie!
Middendorp en de Boer
HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact
Visie

Klantgericht en Kwaliteitsgericht, dat is onze visie voor de toekomst!

Middendorp en de Boer is een Klantgericht bedrijf. Door het hanteren van korte lijnen en regelmatige overlegmomenten kan snel op de wensen van de klant ingespeeld worden. Dit gaat uiteraard niet ten koste van onze Kwaliteitsgerichte aanpak!

Middendorp en de Boer is een erkend leerbedrijf. Doormiddel van leermeesters binnen ons bedrijf kunnen wij zorgen dat er ook in de toekomst goede vakmannen zijn. Middendorp en de Boer vind het dan ook belangrijk dat het actief is binnen de praktijk opleiding bouw.
 
De toekomstige vakmannen hebben 4 dagen praktijk onder begeleiding van onze leermeester en gaan 1 dag naar school. Zo leren zij snel en efficiënt het vak en krijgen ook op het gebied van de theorie een goede begeleiding.

Scholing en opleiding zijn binnen ons bedrijf zeer belangrijk. Vaklieden zijn in de toekomst nodig. Ook aan de scholing van onze eigen werknemers besteden wij jaarlijks aandacht d.m.v. training en bijscholingscursussen. Zo blijven ook zij op de hoogte van de nieuwste technieken en richtlijnen. Dit is niet alleen voor hun belangrijk, maar ook voor U als klant. Het zorgt voor een snelle en efficiënte manier van bouwen.

Een aantal voorbeeld zijn:
* Isolatie van woningen
* Veiligheid op en rond de bouw
* Loodbewerking, voor historische gebouwen en renovatiewerkzaamheden


HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact