Bouwen is onze passie!
Middendorp en de Boer
HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact
Nieuwbouw
Verbouw
Renovatie
Verbouw

U hebt al een tijdje plannen om uw huis te verbouwen. Leuke ideeën in gedachten, maar wat is dan de volgende stap? Inderdaad, u gaat op zoek gaan naar een professionele, ervaren en betrouwbare bouwpartner. Met Middendorp en de Boer bouw- en aannemersbedrijf heeft u de juiste keuze gemaakt.

Misschien wilt u uw keuken verbouwen voor meer comfort en luxe of misschien wilt u de zolder verbouwen voor extra ruimte. Wellicht dat een badkamer verbouwing nodig is om praktische redenen, zoals de installatie van een ligbad, dakraam of invalide toilet?

Ongeacht de reden, bij Middendorp en de Boer blijft het niet bij ideeën alleen; wij realiseren elke kleine én grote verbouwing voor u.

Middendorp en de Boer heeft een jarenlange ervaring in het verbouwen, van woningen, bedrijfspanden en boerderijen aan toe. Wij luisteren naar de wensen en ideeën van u en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen komen wij met creatieve suggesties, maar ook advies over technische aspecten en de te gebruiken materialen.

Middendorp en de Boer voor al uw projecten op het gebied van Nieuwbouw, Verbouw, of Renovatie


HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact