Bouwen is onze passie!
Middendorp en de Boer
HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact
Velux Dakramen
Twaelf 2011
Twaelf

Middendorp en de Boer zit samen met een groep ondernemers verenigd in de Twaelf. De Twaelf brengt gezamenlijk diverse keren per jaar een eigen ‘krant’ uit. Hierin staan altijd interessante artikelen over de ondernemers en de mogelijkheden die zij voor u kunnen betekenen.

Daarnaast biedt de Twaelf bedrijven en particulieren binnen de gemeente Weststellingwerf de mogelijk om deel te nemen aan de Geld-terug-win-actie. Sinds 2008 is deze unieke actie gestart die het gehele jaar doorloopt! Wanneer u bij een van de deelnemende bedrijven een aankoop doet (een factuur krijgt) dan kunt u d.m.v. het invullen van een actie bon uw aankoopbedrag terugwinnen. 

In het linker menu ziet u enkele artikelen geschreven door Middendorp en de Boer. Deze artikelen geven u handige tips op het gebied van een prettige woonsfeer in uw huis. Daarnaast zijn het artikelen die in de Twaelf krant hebben gestaan. Hebt u vragen over één van de artikelen? Of wat wij voor u kunnen betekenen hierbij? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij vertellen er u graag meer over!

HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact