Bouwen is onze passie!
Middendorp en de Boer
HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact
Profiel

Middendorp en de Boer staat voor een onafhankelijke en regionaal opererende onderneming. Wij streven naar het creatief en verantwoord bouwen van hoogwaardige bouwwerken.

Middendorp en de Boer doet aan alle bouw- en projectontwikkelingsactiviteiten in de gehele regio. De activiteiten variëren van woningbouw, utiliteitsbouw, stadsvernieuwing, renovatie en groot onderhoud tot project- en planontwikkeling.

Middendorp en de Boer heeft het hoofdkantoor in Wolvega. Bij de onderneming zijn allround vaklieden in dienst die elk hun eigen specialiteiten met zich meebrengen. Daarnaast participeert Middendorp en de Boer actief in de praktijk opleiding bouw.

Binnen Middendorp en de Boer wordt veel aandacht en nadruk gelegd op het handhaven van de specifieke ‘Middendorp en de Boer mentaliteit' welke zich het beste laat omschrijven door: no-nonsense, resultaatgericht, afspraak is afspraak, korte lijnen, centraal en creatief. Kenmerken die Middendorp en de Boer maken tot wat zij is en waar zij voor staat. Dit is de solide basis voor de inmiddels behaalde en de te verwachten resultaten.

Middendorp en de Boer beschikt over het VCA-certificaat! Daarnaast is Middendorp en de Boer aangesloten bij Bouwend Nederland!


HomeProfielVisieProjectenFoto'sTwaelfContact